Aktualno

Nakup avtomatskega defibrilatorja

21.06.2023

Pozdravljeni!

Obveščamo vas, da smo v javnem podjetju INFRA d.o.o. kupili avtomatski defibrilator. Nameščen je v omarici pred vhodom v naš poslovni prostor na naslovu: Ulica 11.novembra 34, 8273 Leskovec pri Krškem. Naprava je na voljo širši javnosti in je namenjena reševanju življenj v nujnih primerih.

AED defibrilator je naprava, ki pomaga ob srčnem zastoju. S svojo enostavno uporabo in avtomatskimi navodili je dostopen tudi tistim, ki nimajo medicinske izobrazbe. Zaradi tega želimo zagotoviti večjo varnost in dobrobit naših obiskovalcev, zaposlenih ter lokalne skupnosti.

V primeru, da pride do nujne situacije, lahko kdorkoli uporabi ta defibrilator, saj je enostaven za uporabo. Postopek uporabe je pravtako prikazan na sami napravi. Na ta način želimo prispevati k boljšim možnostim za preživetje v primeru srčnega zastoja.

V javnem podjetju INFRA d.o.o. se zavedamo pomena takšnih ukrepov zaskupnost, zato smo ponosni, da smo se odločili za ta nakup.

Zahvaljujemo se vam za podporo ter vas vljudno prosimo, da delite to obvestilo s svojimi prijatelji, družino in sodelavci. Skupaj lahko prispevamo k večji varnosti in reševanju življenj.

Vse objave